Semerkant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://semerkantmtal.meb.k12.tr
Adres : KAZIM KARABEKİR MAH. CUMHURİYET CAD. SEMERKANT MESLEK VE TEKNIK KIZ PANSIYONU BLOK NO: 164 MERKEZ / AĞRI
VİZYON : Türk milli eğitiminin temel ilkeleri ve mesleki eğitimin amaçlarından hız alan; geçmişi, bugünü ve geleceği kapsayan, demokratik ilkeli ve çağdaş eğitim veren bir okul toplumu oluşturmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimize Seçmiş Oldukları Meslek Alanında En Yüksek Seviyede Mesleki Ve Teknik Eğitim Vermek, Onları Sosyal Hayata Hazırlamak, Kendi İş Yerlerini Kurabilecek Cesaret Ve İletişim Becerisini Kazandırmak, Sanayi Kuruluşlarının aradığı Nitelikte Bir Teknik Eleman Olarak Yetiştirmek Ve Üniversiteler Tarafından Kabul Görebilen, 21.Yüzyılın Gereği, Bilgili, Dinamik, Becerili, Üretebilen, Kendini Bilen Ve Kendine Güvenen, İnsan Haklarına Saygılı, İlkeli, Atatürkçü Türk Gençlerini Yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Saatler : 8.00 - 16.10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilize
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Okulumuz il merkezinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :